TENERIFFA 2012

Update: | ✝ Publicerat i Äventyr

Här är då de bästa bilderna från Teneriffa. Blev en hel del bilder på varandra i familjen, och det tycker kanske inte ni är så jätteintressant men jag tyckte i alla fall om dem. Tröjan ovan på den sista bilden köpte jag när jag var på väla innan jag åkte och detsamma med shortsen på näst sista bilden. Älskar dem. De är väldigt slitna och har bara en bakficka, läderkors och underbar färg. Helt klart värda sitt pris.
Ni vet känslan att vakna på morgonen och känna sig så sjukt trött, men när man går upp och kollar sig i speglen så ser man inte allt för dålig ut, eftersom man är solbränd? Så har det varit hela veckan, och att få vakna upp till det, och för att sedan strosa ner till stranden och trycka under en helt klarblå himmel är något jag kommer sakna ända fram till sommaren. När man väl är där och upplever värmen försöker man tänka tillbaka på hur kallt och ruskit det är här hemma i Sverige och därmed njuta lite extra, men det är ändå väldigt svårt.
Kan tänka mig att ni inte tycker det ser så varmt ut på bilderna, men det var det varje dag, och en dag var det t.o.m 29°. Fotade mest på kvällarna och därav de tjocka tröjorna.
Malin - malinsophies.blogg.se
Skrivet den:

Åh! Det ser helt underbart ut!Älskar motljusbilderna på din syster;)


Therese
Skrivet den:

Så härligt ni har haft det! Känns nästan som man är där när man ser bilderna, jättefina. :) och shortsen var grymma!


Elin H
Skrivet den:

men grymmmm blogg! keep up the good work!


Anonym
Skrivet den:

fina bilder mirandii

rdb
Skrivet den:

fina bilder mirandii


Malin Börjesson
Skrivet den:

sv: åh tack så jättejätte mycket Miranda. Så det objektivet som heter så, finns till canon också då va? tror det,hittade nog det vad jag hade för mig.

Men ja, asså om man har en blogg,måste den ju vara bra och den blir ju oftast väldigt bra när man har fina bilder och nu har jag haft min kamera, med standard objektivet i mer en ett år så nu kan man säga att jag lärt mig själva kameran,men börjar tröttna på oobejtivet, tror jag ska köpa deet som du sa för bilderna och bakgrunden blir ju otroliga som sagt. Men iallafall ett stort tack ska du ha!åh, gud bilderna ovanför ser ju liiite sköna ut. Vi ska nog åka på solsemester snart också, blir nog Thailand igen isåfall, längtar ju bara lite, börjar bli ganska trött på detta tråkiga vädret :/ha detbra! kram!