KLASSRESA TYSKLAND 2011

Update: | ✝ Publicerat i Äventyr
Kom hem ifrån Tyskland igår kväll. Det var kul, men väldigt synd att vi knappt hann göra något. Hade varit bättre med två övernattningar istället för en, för det kändes som att vi spenderade alla våra pengar på att åka buss och båt. Men jaja.
Vårt hotell var väldigt fint och när jag väl hade gått och lagt mig (efter jag och kajsa gömt oss i killarnas garderob så inte lärarna skulle hitta oss) så sov jag som en stock. Första dagen gick vi i Berlin och vi fick bara en timme på oss. (!!!!!) Så därför hann vi inte till den stora secondhandbutiken, och inte heller fick vi se Berlinmuren. Känner mig lite negativ nu...
Nästa dag så åkte vi till Sachsenhausen, och det var en upplevelse. Fastän en hel del var omgjort så blev man väldigt rörd. Vi fick ju se en hel del bevarade rum och saker också. Sen åkte vi hem. Stannade på ett 'köpcenter' på vägen hem (om man nu kan kalla de det).
Köpte lite grejer i Berlin och lite på köpcentret som jag kommer visa imorgon.

Idag har jag varit och tränat i Blekinge. Vi körde hemifrån klockan 10 och kom hem kl 17. Teknikträning på H21s DMbana från 2008. Fick ut en hel del av den! Imorgon ska vi träna här hemma istället så då kan jag uppdatera er lite snabbare :)

Hoppas ni inte tycker att det är jobbigt att jag har en miljon bilder här under. Jag gissar på att ni inte ens hade gått in här om ni inte gillat det.

foton: jag
Anonym
Skrivet den:

vad är det för rum med sånna saker på marken? ;o

Anonym
Skrivet den:

fan va fina bilder !!!

Anonym
Skrivet den:

sv: eftersom ni är anonyma får jag svara här istället.

1: Det är toaletter!

2: Tack så mycket! :)

sara [fotoblogg] - trettontretton
Skrivet den:

sv; kolla in imorgon så får du se om det är rätt :)


sara [fotoblogg] - trettontretton
Skrivet den:

sv; jo visst :) Det skulle jag kunna göra! Om jag hinner kommer det upp imorgon :)


annika
Skrivet den:

fina bilder! den på kajsa när det blåser i håret var grymt fin! :)


Lovisa
Skrivet den:

fina bilder :))