DON'T KNOW WHICH WAY TO GO

Update: | ✝ Publicerat i

CHOKLADKALENDER

Update: | ✝ Publicerat i Vardagssnack

Kommer ni ihåg, när man var liten och man nästan längtade på kvällen efter dagen då man fick äta sin älskade chokladbit? Haha kan inte riktigt släppa det än. Jag tycker det är jättemysigt och det har nästan blivit en tradition nu efter alla år.

 

Tycker ni om julkalendrar lika mycket som jag?

MOST WANTED V.48

Update: | ✝ Publicerat i Stil

BLOGLOVIN

Update: | ✝ Publicerat i

Har suttit nån timme idag också med läxor och sånt. Blev klar med en sak i alla fall. Får se hur det går med resten sen. Efter det så var det dag för tennisträning. Gick faktiskt ganska bra. Har inte lagt upp så mycket idag. Hoppas ni förstår, alla dagar kan ju inte vara superinspirerande. Glöm inte bloglovin' nu allihopa!

 

min kära, gosiga katt


GLAD FÖRSTA ADVENT

Update: | ✝ Publicerat i
mysfaktorn är hög hemma nu


MYS

Update: | ✝ Publicerat i Vardagssnack
De nya kängorna, ser likadana ut, förutom fodret.

Har precis gjort julgodis med ellen och snart ska vi ut och åka pulka, hihi! Springer runt i papps mysiga overall just nu, liknar lite onepiece tycker jag, fast tunnare :)

THANKSGIVING

Update: | ✝ Publicerat i Vardagssnack

Är hemma hos mormor på en svensk thanksgivingmiddag kan man säga. Kusinerna m föräldrar har precis åkt hem och vi är här en liten stund till. Vet inte riktigt vad som händer ikväll (?) men vi får se.

Inte nog med att jag var deppig innan idag så har mina kära kängor gått sönder nere vid sulan, har bara haft de i 1 1/2 månad så mamma åkte in och bytade de. De hade inga exakt likadana men det fanns likdana till utsidan fast med ludd inne. Nu är jag alltså inte lika deppig över det eftersom jag slipper leta vinterskor på ett tag nu (kommer säkert göra det ändå)

 

mina bilder har inte hört samman med texten idag men hatar bloggar utan bilder så här är en bild som jag tog från facebook från min konfirmation

 

WE FOUND HIM WITH HIS FACE DOWN THE PILLOW, WITH A NOTE THAT SAID I'LL LOVE HER 'TIL I DIE

Update: | ✝ Publicerat i

Sitter och skriver en resedagbok på engelskan. Försöker tänka bort att det är lördag så jag inte blir självmordsbelägen.

Förstår mig inte på lärare ibland. Hur kan man få för sig att det är möjligt att göra ett jättestort arbete på 3 lektioner i datasalen? Vi ska göra ett nyhetsprogram på 15-20 minuter om New South Wales i Australien + lämna in en resedagbok på minst 2 datorskrivna A4 tills på onsdag. Det är ju omöjligt. Så jag får ju sitta hela dagen idag och hela dagen imorgon och bara skriva, skriva och skiva.. Detta suger. Vi ska också lämna in ett hemprov till nästa fredag som nästan är ännu viktigare än detta. Får panik snart!

 

Oj, detta inlägget blev ganska deppigt.