AUGUSTI 2011

Update: | ✝ Publicerat i Vardagssnack
Sov några nätter i Kivik, badade i havet och njöt av sommaren.


Hade brunbrända ben.


Såg Håkan och The ark.

Drog till Blekinge - Sandviken med Kajsa och Daniel. Vi har alltid så himla roligt och kan prata med varandra om allt. Vädret var inte jättebra, men det stoppar inte oss! Vi grillade och badade en hel del. Underbart!


Bar med mig min kånken var jag än gick.
Var på Malmöfestivalen med Annika och Kajsa, åt langos, sjöng oss hesa till Daniel Adams-Ray och Veronica Maggio, var lyckliga i regnet och värmde oss slutligen med en latte på café. Var en aaaning nervös inför morgondagen eftersom det var då jag skulle börja gymnasiet i en helt ny stad.Umgicks helt spontant med de finaste vännerna.
Malin Börjesson
Skrivet den:

Hej Miranda!

guuuud vad jag älskar din blogg!

den är så himla fin,bra, stora och fina bilder!

Jag läser din blogg nästan varje dag och har gjort sen i slutet på sommaren. Fråga mig inte hur jag hitta den? men jag älskar den verkligen. Du är grym på att blogga och fota! Jag bloggar & fotar själv,men när jag gämför min och din fotografering så känner jag mig kass!

För asså när du fotar din bilder så blir bakgrunden otroligt fin, på alla bilder , men på mina bildeer så blir bakgrunden inte alls nått speciellt. Har det med objektivet att göra? Jag har en Canon Eos 500D,Vet du nått bra filter/objektiv som gör att bakgrunden blir så fin, om du förstår?för kolla här:

MIN BAKGRUND: http://mmalinbj.blogg.se/2011/december/sommardroppar.htmlDIN BAKGRUND: (den första bilden)

http://mirandareimers.blogg.se/2011/september/fall-details.htmlser du skillnaden? vet du nått objektiv som gör att bakgrunden blir så som din, alltså till min kamera?Tack så jätte mycket i förhand :)

hoppas du kan hjälpa mig, det är lugnt annars!kramkram på dig Miranda!


Pabbeawesome
Skrivet den:

helt underbara foton alltså!!! blir helt målös!