MITT NYA RUM

Update: | ✝ Publicerat i Vardagssnack

För ett tag sen så frågade en tjej ifall jag kunde visa hur mitt rum såg ut, men då höll jag på att göra om en del. Nu är det nästan klart så då tänkte jag vara lite snäll ;-)
Det är väldigt ljust och har mycket vita möbler, men det tycker jag om. Jag blir pigg av ljusa färger och tycker att det är superfräscht. Jag ville få en känsla av gammalt möter nytt och lite shabby chic och det tycker jag att jag har åstadkommit. Foton betyder också väldigt mycket för mig så har väldigt många bilder ihopsatta på en vägg.
Dock fattas lite saker, såsom lampskärmar osv. Jag blev precis klar med renoveringen av hörnlampan som jag köpte på second hand för några dagar sen. Den var blank och guldig/brun/röd innan och nu är den helt vit!
Jag tycker det är jätteroligt att pyssla med saker, så jag har gjort en del själv i mitt rum. Tex. Sekretären som ni redan vet, vägghyllan och hörnlampan då.
Vad tycker ni?
Linda
Skrivet den:

Åh så fint!


SLMJ
Skrivet den:

Så fint!


nathalie
Skrivet den:

sjukt fint!


Lisa
Skrivet den:

Du tar jättesnygga bilder! :)

Fotocollaget var också sjukt snyggt!


Ellen
Skrivet den:

Hej :) den fotoväggen du har, hur har du fäst bilderna? är det direkt på väggen eller har du nått bakom? (har själv ett vanligt trädgårdsnät men börjar bli trött på det) kram! :)

Rebecka [fotoblogg]
Skrivet den:

Du har verkligen mitt drömrum! älskar verkligen vitt och fräscht. helt klart rummen upp!


A N D R E A L E A
Skrivet den:

Riktigt fint! ^^


Tahani - Fotoblogg
Skrivet den:

Kreativt, fint rum! Älskar verkligen den, kan inte du typ göra en room tour/rum tur på video, alltså filma ditt rum och säga vart du köpt dina möbler? :) Blir super tacksam om du gör en rum tur :)