JULKLAPPSTIPS

Update: | ✝ Publicerat i Vardagssnack

Tänkte tipsa om en parfym som har fallit mig i smaken väldigt mycket. Hela serien "Clean" luktar rent helt enkelt och det finns olika varianter av dessa. Mina personliga favoriter är dessa ovan. "Fresh Laundry" och "Warm Cotton". Helt perfekt för flickvännen/dottern/mamman/kompisen. Serien finns även för män, men dem har jag inte så jättebra koll på. Priset är ganska så saftigt, men helt klart värt pengarna. Dessa finns såklart med på min egna önskelista!
ellensjo
Skrivet den:

Hej! Allt bra med dig idag? :)

Kram


Johanna
Skrivet den:

Nu till jul så brukar Åhléns sälja ett 4-pack med warm cotton, shower fresh, simply soap och en till för inte alls så mycket :D Jag fick det paketet för ett tag sedan :D


Anonym
Skrivet den:

vad vacker du är! en fråga bara. du ser väldigt smal ut, har du lidit av någon slags ätstörning nån gång?

Miranda
Skrivet den:

sv till anonym: tack! oj, blev väldigt chockad när du frågade om det, ingen har gjort det förut. NEJ det har jag inte. Äter alltid tills jag blir proppmätt men jag har alltid varit en av de smalare. Tror det ligger i släkten. Detta tycker jag inte om så mycket själv heller, och blir glad när jag ser att jag gått upp i vikt, så nästan tvärt emot ska jag säga dig!


snuube
Skrivet den:

Du er veldig vakker! Dessuten tar du veldig bra bilder! Du er flink!


ellensjo
Skrivet den:

sv; Skönt! Jo det är bara bra med mig också :)

Kram


A n d r e a
Skrivet den:

sv. jätte tack för tipset!<3


Elin
Skrivet den:

sv: jag köpte den faktikst på hälsokosten LIFE , för 60 spänn , men den finns också inne på apoteket men den var slut där inne just nu :)


Frida
Skrivet den:

De låter bra!Kolla gärna in min blogg!

http://allaboutfridaa.blogg.se/


Maria
Skrivet den:

Jätte gullig blogg :D


ronja norlén
Skrivet den:

fyfasiken vilken härlig blogg! jag tänker lägga till dig på bloglovin! :D


antonia
Skrivet den:

Åh älskar din blogg! Läser jättemånga bloggar men din är verkligen awesome! Du shoppar ju så mycket, du borde ha en bloppis någon dag, ev. göra en bloppis på tradera, eller kanske bubbleroom? Skulle vara skitkul haha :) Sitter och bläddrar igenom ditt "Miranda shoppar" arkiv och åh dreggel haha.. kram !

Anonym
Skrivet den:

varför inga inlägg ?! :o