JAG MÅSTE HA RETAT GUDARNA

Update: | ✝ Publicerat i Nytt
Regn 1 vecka innan jullov? Hur går detta ihop?
Har varit väldigt upptagen med allt möjligt på sistone så när en vän sa till mig: det är ju bara denna veckan som är en hel vecka innan vi går på jullov, så blev jag helt chockad. Redan? Jaja, jag klagar inte direkt!
Inte så mycket i skolan denna veckan faktiskt och det är otroligt skönt. Idag var det ju lucia, och årets tåg var nog ett av de finaste jag sett. Helt otroligt vackert! Efteråt hade 2orna ställt upp sina UF-företag till oss, och där var en hel del riktigt fina/bra saker! Härligt med lite ideer inför nästa år.
Idag hade jag på mig denna mysiga tröjan ovan. Älskar den! Fick den av mamma igår, i åtgäld för att hon råkat krympa en av mina andra stickade tröjor. Lite surt just då, men nu känns det mer än okej! ;) Till den körde jag med en söt ljusrosa blus från H&M och favoritjeansen från gina.
Amanda
Skrivet den:

Hej Miranda!

Jag hoppas hoppas att du kommer svara på denna kommentaren! När du tar dina outfitsbilder? Hur gör du då? Använder du självutlösare eller har du fjärris? Eller har du någon som tar bilderna åt dig? Jag har idag blivit ägare till ett 50mm 1/8.D objektiv till min Nikon D3000 som är lite äldre än din. Men min fråga är just hur du gör när du tar dina outfitsbilder? Tacksam för svar!!! Kram Amanda


Amanda
Skrivet den:

Sedan har jag en fråga till :) Gör du bloggdesigner till blogg.se? Kram